Luchthaven vervoer

Luchthaven vervoer

STZ Taxi Zoetermeer is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Voor een groot aantal reisorganisaties verzorgen we dagelijks het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland & Belgie. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten. Bovendien kennen ook veel particulieren onze scherpe tarieven en het gemak van online reserveren via onze website.

Onze jarenlange ervaring maakt dat we goed bekend zijn op alle bekende vliegvelden. U reist met ons niet alleen vanuit Zoetermeer maar ook uit Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Benthuizen, Moerkapelle en Leidschenveen. Naast Schiphol rijden wij ook elke dag naar Rotterdam Airport en alle andere vliegvelden in Nederland en Belgie. We bieden aantrekkelijke vaste goedkope tarieven ongeacht of uw rit nu midden in de nacht is of in de spits.

Tevens hebben wij ook 8 persoonsbusjes voor het vervoer van grotere groepen. Ook voor 8 persoonsbusjes hebben wij vaste tarieven naar alle vliegvelden.

Als u een taxi retour reserveert krijgt u een nog scherper tarief. Zie tarieven.

Ophalen vanaf Schiphol

Bij het ophalen vanaf Schiphol zullen wij via het vluchtnummer kijken of u eerder of later zal arriveren. Mocht uw aankomsttijd veranderen zullen op tijd op het vliegveld zijn om u op te halen. Zodra u de bagage heeft gehaald, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen zodat de chauffeur naar de afgesproken plek kan rijden op Schiphol. U zal opgehaald worden bij de vertrekhal. Wij zullen bij het reserveren aangeven bij welke vertrekhal wij zullen staan als u wordt opgehaald.

 

20160226_154229

 

 

 

 

 

 

Ophalen bij Meetingpoint/Excellence Parking

Het is tevens ook mogelijk om opgehaald te worden bij het meetingpoint.

schiphol-meeting-point

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om uw gast op te halen bij het meetingpoint. De chauffeur zal bij het meetingpoint wachten met een naambordje van het bedrijf. De chauffeur parkeert zijn auto bij excellence-parking en zal uw gast begeleiden naar de taxi. Tevens is het mogelijk voor uw gast om kosteloos bij de excellence-parking een kopje koffie of thee mee te nemen voor onderweg. Bel naar 079-2340000 voor meer informatie of stuur een e-mail voor de mogelijkheden. Bij ons is alles mogelijk.

Excellence

Excellence Parking